Panorama

1-plan. 5 rum och kök. 160 m²

Det finns en mängd detaljer som gör Panorama till ett unikt hus. Men den mest slående effekten är den estetiska nedtonade och anspråkslösa fasaden som kontrasterar mot en luftig, supermodern och smart interiör.

Inspirationen till Panorama är hämtad från klassiska, svenska ekonomibyggnader och ett modernt liv på landet. Delar av fasaden på huset är skjutbar, så att du kan välja om du vill skapa en renodlad träfasad, eller om du vill låta ljuset flöda genom de stora fönstren längs sidorna. Även gavelsidorna har stora glaspartier, men det som kanske bidrar mest till husets luftighet är takhöjden som på sina ställen är ca 4,8 meter.

I köket som är helt öppet mot vardagsrummet kan du laga mat samtidigt som du känner värmen från kaminen. Och när det är dags att dra sig tillbaka, går du förbi nischen med den lilla arbetsplatsen innan du kommer till ditt nya master bedroom med walk-in closet och eget badrum en suite. Mitt i huset finns ytterligare tre sovrum, tvättstuga, duschrum med toalett och trädgårdsentré.

Panorama har ursprungligen tagits fram i projektet Näs Focksta i Uppsala, men finns numera uppbyggt även i Vidynäs, Nykvarn.

Panorama

Energianvändning

  • 41 kWh/m² och år i Malmö
  • 45 kWh/m² och år i Stockholm
Boverkets krav är max 55 kWh/m² och i år i klimatzon 3. Total energianvändning exkl hushållsenergi 6500 kWh/år i Malmö och 7200 kWh/år i Stockholm.

Vad kostar det?

Vi hjälper dig med en kalkyl utifrån dina förutsättningar.

Prisförfrågan

Vill du veta mer?

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Anmäl intresse

Planlösning

Skriv ut

Husbilder

Referensbilder

Månadskostnaden är beräknad på ett nyckelfärdigt hus i standardutförande. Byggt med totalentreprenad, inkl. grund, i Malmö. Månadskostnaden är nettokostnaden inkl. driftskostnader exkl. amorteringar.
I beräkningen ingår:
Tomtkostnad på 500 000 kr
? Kostnader för lagfart och kommunala avgifter
? Kontantinsats på 10 %
? Ränta per 29/9 2010

Månadskostnaden är netto, inklusive driftskostnader, tomt och anslutningsavgifter exklusive amortering. Baserat på 15% kontantinsats och ränta 2012-01-26.

Exemplet avser ett hus med stående panel, byggt i Skåne med en tomtkostnad på 200 000 kr.

Vill du göra en beräkning av din månadskostnad? Kontakta säljaren i din region så hjälper vi dig.

Priset avser materialsats (inkl. värmepump) i standardutförande enligt leveransomfattning för kollektion Anebyvillan. Priset gäller ett hus i klassiskt utförande.

För pris inklusive grund och totalentreprenad kontakta din lokala säljare eller klicka på knappen för Prisförfrågan.